English (United Kingdom)

Telekom Headquarter

Budapest, Ungheria

Collection

Technology

porcelain stoneware 9.5mm

Intended use

Headquarter

Surface finishings

Matte

city

Budapest

country

Ungheria

Color

Striated white

The building, designed by TIBA Architectural Studio and constructed by Market Építő, is one of the most important in Budapest right now, comprising a conference centre that can accommodate up to 300 people, two restaurants, a wellness and fitness centre, 2000 m² of internal garden, 1350 parking places, 350 bicycle parking places and 50 stations at which to charge electric vehicles.

The collection selected for this prestigious project is Stone Mix, used for the entire flooring thanks to the high performance it guarantees: resistance to wear, bad weather and stains, as well as easy maintenance and cleaning.